Жоан Лапорта излезе с обръщение към феновете на Барселона


Жоан Лапорта излезе с обръщение към феновете на Барселона
Снимка: Getty Images

2587 0

Изненадващо или не, закономерно или не - Барселона отпадна от Шампионската лига и напролет ще трябва да играе във втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа!

Ситуацията в испанския гранд от месеци насам е нестабилна, а напускането на най-комерсиалната надпревара на УЕФА допълнително ще утежни и без това незавидното финансово състояние на клуба.

В опит да обедини ядосаните фенове на Барселона, президентът Жоан Лапорта се обърна към тях със следните думи след злополучната вечер в Мюнхен:

"Сега повече от всякога трябва да бъдем обединени. Обръщам се към феновете на Барселона. В този момент е важно да гребем в една посока и всички заедно да се опитаме да преодолеем тежкото положение. Играчите направиха всичко възможно, даже повече. Това не трябваше да се получава, много ни е тъжно, но сме длъжни да гледаме напред и да продължим да работим, за да променим сложната спортна и икономическа ситуация, в която се намираме", заяви Лапорта пред "TV3".

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиян Нагелсман и нападателят Томас Мюлер пък не пропуснаха шанса да се изкажат в тон, който няма да се хареса на нито един фен на "блаугранас" - прочетете тук техните коментари след мача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички