Испански журналист срина със земята хилещия се защитник на Барселона Клеман Лангле


Испански журналист срина със земята хилещия се защитник на Барселона Клеман Лангле
Снимка: Getty Images

2448 0

Защитникът на Барселона Клеман Лангле си навлече гнева на милиони фенове на клуба по цял свят, след като бе забелязан да се смее след края на злополучния мач с Байерн Мюнхен, който изхвърли каталунците от Шампионска лига.

Реакциите в социалните мрежи не спират да "валят", а мнозина запалянковци открито призовават президента на Барселона Жоан Лапорта да прекрати договора му незабавно.

*Вижте кадъра, който вбеси повече от половин Каталуния!

Известният испански журналист Жота Жорди бе бесен след видяното от Лангле и каза във видео за "El Chiringuito" следното:

"Лангле, ако гледаш това, ти нямаш срам. Защото носиш емблема, която представлява милиони хора. Днес ние плакахме. Днес ние не можехме да спим. Днес не успяхме да вечеряме. Утре ще сме страшно ядосани. А ти се смееше само минута след края на двубоя. Така че ти си безсрамник. Ако зависеше от мен, Лангле нямаше да се прибере със същия самолет", заяви Жорди след мача и добави:

"Щом стигне до Барселона, той трябва да иде до клубните офиси, за да прекрати своя договор. Но както и да е, тази загуба не е по вина на Лангле. Въпреки това има неща, от които боли, а точно от това доста боли".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички