Бивша звезда на Реал и Барса: Меси не трябва да се връща на "Камп ноу"


Бивша звезда на Реал и Барса: Меси не трябва да се връща на "Камп ноу"
Снимка: Getty Images

1549 0

Бившият треньор на Реал Мадрид Бернд Шустер смята, че Лионел Меси не трябва да се връща в Барселона. Според слуховете аржентинецът не е щастлив в Пари Сен Жермен и баща му вече е осъществил контакти с бившия му клуб.

"Не мисля, че си заслужава. Той беше толкова страхотен там и всички ще го запомнят такъв. Боли ме, защото, когато един играч остарява, той вече не може да дава шоуто, което беше преди. И аз преминах през това. Хората бързо забравят това, което е било преди", започна германецът.

"Болно ми е да гледам, че Меси е освиркван или обиждан. Това е много неприятно. Бих искал да избегна подобни сблъсъци с феновете, които споделиха толкова страхотни моменти с него. Не мисля, че това е нужно, не бих постъпил така", продължи той.

"Бих потърсил мотивация другаде. Той все още може да има няколко добри години. Не ми харесва този ПСЖ. Не харесвам отбора, който е до Лео", завърши Шустер. В кариерата си той е играл и за каталунците, и за Реал Мадрид. А ето коя футболна легенда защити Меси от нападките.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички