Бивша звезда на Барселона шокира: Лео Меси трябва да се пенсионира


Бивша звезда на Барселона шокира: Лео Меси трябва да се пенсионира
Снимка: Getty Images

2945 0

Бившата звезда на Барселона - Бернд Шустер, който също беше треньор на Реал Мадрид, призова Лионел Меси да не играе повече за Аржентина.

Причината за това негово изказване, е, че хората трябва да запомнят победата на Меси на Световното първенство по футбол в Катар като "лебедовата му песен" с екипа на "Ла Албиселесте".

"Меси може да играе още няколко години, но трябва да се пенсионира от аржентинския национален отбор. Той трябва да запази имиджа си като победител на Мондиал 2022", каза Шустер в интервю.

"След това, което Меси направи в Европа в продължение на 15 години, исках той да се изкачи в храма на футбола и единственият начин да го постигне беше като спечели Световната купа. Храмът на футбола е там, където са Бекенбауер, Зидан, Роналдо, Марадона и Пеле", добави още специалистът.

Представянето на Меси в Катар

Меси изведе Аржентина до трофея от Мондиала в Катар, слагайки край на 36-годишна суша за "гаучосите". Той отбеляза седем гола по време на турнира, включително два на финала срещу Франция. Суперзвездата също така записа три асистенции и спечели за втори път "Златната топка" на турнира.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Друга легенда на Барселона пък посочи, че в Барселона нищо не е същото без Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички