Обрат? Договорка с ПСЖ още няма, а бащата на Меси кацна в Барселона (ВИДЕО)


Обрат? Договорка с ПСЖ още няма, а бащата на Меси кацна в Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5092 0

Информациите от Франция сочеха към това, че Лионел Меси ще продължи договора си с местния шампион ПСЖ. И след последната среща между двете страни обаче договорка така и не бе постигната и напредък по контракта няма.

В същото време медии и журналисти в Испания се активизираха, след като бащата на световния шампион с Аржентина - Хорхе, бе заснет да каца в Барселона (можете да видите по-долу в материала ВИДЕО).

Лео нито е дал "зелена светлина" за нов договор с парижани, нито обаче е дал да се разбере, че няма да има нов контракт, пише Mundo Deportivo. Двете страни са се разбрали преговорите да продължат. Оптимизмът във Франция обаче далеч не е същият, какъвто бе към края на 2022-ра година.

Все пак изданието бърза да охлади евентуални страсти и у феновете на каталунците, като прави важна вметка. И друг от синовете на Хорхе - Родриго, е в Барселона. Освен това Лео и Антонело продължават да поддържат къщата си в Кастелдефелс.

Освен това привържениците на парижани получиха знак, който бе тълкуван от тях като положителен за развръзката с договора на Лео. След мача с Байерн за първи път от 10 месеца Меси и Неймар отидоха при феновете (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички