Ужасът за ПСЖ продължава: Наближава ли краят на ерата "Меси" в клуба?


Ужасът за ПСЖ продължава: Наближава ли краят на ерата "Меси" в клуба?
Снимка: Getty Images

3675 0

ПСЖ загуби като домакин първия осминафинал в Шампионска лига от Байерн Мюнхен с 0:1 във вторник вечер. Двубоят видимо бе проследен "под лупа" в Аржентина, където скоро след последния съдийски сигнал заявиха, че е много вероятно Лионел Меси скоро да приключи с периода си на "Парк де Пренс".

Световният шампион до последно бе под въпрос за дербито между парижани и баварци, като в крайна сметка бе на терена по време на целия двубой, но така и не успя да се отчете с асистенция или попадение по време на срещата. 

Той бе сравнително високо оценен спрямо цялостното представяне на ПСЖ, а единствените му два удара в срещата бяха блокирани и по този начин той няма точна или неточна стрелба. 

Аржентинското издание TNT Sports Argentina сподели, че времето на Лионел Меси в ПСЖ изтича, като медията визира контракта му до предстоящото лято. Около него в един момент именно самият нападател и антуража му се оказаха пречки за преподписване, след като те сложиха разговорите с ръководството на клуба "на изчакване".

Не е изключено ново отпадане от надпреварата на ПСЖ в ранните елиминационни кръгове да бъде от сериозно значение за бъдещите планове на суперзвездата.

Ето какво е нужно на ПСЖ, за да елиминира Байерн Мюнхен, според Килиан Мбапе!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички