Часове след мача в Шампионска лига: Феновете на ПСЖ недоволни от Меси след раздаване от Неймар (ВИДЕО)


Часове след мача в Шампионска лига: Феновете на ПСЖ недоволни от Меси след раздаване от Неймар (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

9568 0

Часове след края на срещата между ПСЖ и Байерн Мюнхен в Шампионска лига - привърженици на парижани обърнаха сериозно внимание на епизод от двубоя между двата тима.

Случаят, който се визира, показва раздаване от страна на една от мегазвездите на отбора Неймар, който в продължение на 15 секунди тича на спринт, за да пресира футболистите на опонента. Накрая дори се озовава на земята след контакт със съперник.

Меси не помогна изобщо в пресата на ПСЖ срещу Байерн Мюнхен

В следващия момент камерата се насочва към друга от големите звезди на състава на Кристоф Галтие. Става въпрос за световния шампион с Аржентина Лионел Меси, който остана почти статичен и не помогна в пресата.

Трябва да отбележим обаче, че Меси не се слави с тези си качества да пресира постоянно опонента и задачите и целите му на терена са съвсем различни. Освен това много често самият Неймар остава статичен, което често се оказва проблем за ПСЖ, тъй като никоя от трите звезди отпред не обича да помага много в защита.

Можете да видите въпросния момент чрез видеото по-долу в материала. Един от най-добрите на терена за френския шампион в срещата - Серхио Рамос, пък направи голяма изцепка след ПСЖ - Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички