Барселона ще инвестира в две важни позиции през зимния трансферен прозорец


Барселона ще инвестира в две важни позиции през зимния трансферен прозорец
Снимка: Getty Images

2605 0

Отборът на Барселона е готов да вземе мерки и да действа на зимния трансферен прозорец. Каталунците има план, с който ще заздравят своя състав, твърди авторитетното издание "Mundo Deportivo".

Според информацията управата на "Камп Ноу" има намерение да привлече играчи на две ключови позиции - полузащитник и десен бек, с които да заздрави своите шансове за спечелването на трофей.

Клубът направи няколко придобивки от световна класа през лятото. Към тима се включиха играчи като Роберт Левандовски, Жул Кунде, Рафиня, Франк Кеси, Андреас Кристенсен и Хектор Белерин. Каталунците също дадоха чисто нов договор на Усман Дембеле, след като предишният му изтече в края на юни.

Въпреки това, Барселона все още е в процес на работа, както се вижда от разочароващите им представяния срещу силни съперници като Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Интер.

Изглежда Барселона е мотивиран и към по-добро представяне в европейските турнири след отпадането в Шампионска лига, а ето какво каза Жоан Лапорта за разочарованието в турнира на богатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички