Таланът Шави Симонс след 9 г. в Барса: Най-хубавият ми ден е, когато подписах с ПСЖ


Таланът Шави Симонс след 9 г. в Барса: Най-хубавият ми ден е, когато подписах с ПСЖ
Снимка: Getty Images

5634 0

Полузащитникът на ПСЖ Шави Симонс, който е юноша на Барселона, не свързва с каталунския клуб най-хубавия момент в живота си. 18-годишният нидерландец беше в школата на "блаугранас" от 2010 до 2019 година, след което си тръгна със скандал от клуба.

"Най-хубавият ден в живота ми? Мисля, че е този, в който подписах с ПСЖ", каза Симонс пред "PSG TV". Договорът му с френския клуб изтича в края на настоящия сезон.

През февруари тази година се появи информация, че Барселона може да си върне таланта. Интерес към него имал настоящият треньор Шави Ернандес. Според "El Nacional" той е потърсил звездата на парижани Лионел Меси, за да поиска мнението му струва ли си да връщат младия халф.

Изданието твърди, че на среща между двамата бившият капитан на каталунците е казал, че Симонс си вярва, че е по-добър, отколкото е в действителност и държи да получава голяма заплата. Меси е препоръчал на Шави да не взима своя възпитаник обратно, въпреки че скоро ще бъде достъпен безплатно. А ето коя настояща звезда на Барса спечели от "кражбата" на Симонс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички