Бивш играч на Ливърпул: Мане ще отиде в Реал Мадрид


Бивш играч на Ливърпул: Мане ще отиде в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3719 0

Бившият играч на Валенсия, Ливърпул и Ювентус Мохамед Сисоко сподели своите виждания за пандемията от коронавирус, като бе запитан и какво според него ще е бъдещето на Садио Мане, Мохамед Салах и Пол Погба.

"Аз съм в Париж със семесйтвото ми. Медиите не казват всичко за това, което се случва във Франция. Хората не уважават решението за карантина. След два-три дни искат да излязат навън. Точно в момента футболът не е сред приоритети на хората. Приоритет е да намерим начин да се преборим с коронавируса. Хората искат да се върнат на работа, да потръгне бизнеса им отново. Футболът е след това", заяви Сисоко пред EuropaCalcio.it.

След това допълни, че според него Салах едва ли ще отиде в Реал Мадрид, но това може да се случи със Садио Мане. "Той притежава характеристиките, които Зинедин Зидан харесва и наистина го цени. Смятам, че Садио Мане ще отиде в Реал Мадрид. Знам, че Зидан иска Погба също, но той по-вероятно ще се върне в Ювентус. Това обаче не зависи само от играча, а и от Манчестър Юнайтед. Според мен той трябва да намери отбор, където да се чувства важен, за да върне формата си", допълни той.

А кой трансферен удар на Ливърпул може да провали кризата с коронавируса - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички