Психолог помага на играчите на Ливърпул да преборят стреса


Психолог помага на играчите на Ливърпул да преборят стреса

1361 0

Футболистите на Ливърпул получават психологическа помощ заради ситуацията с Висшата лига. Както е известно, заради пандемията от коронавирус първенството на Англия беше спряно, няма яснота кога ще бъде продължено и няма сигурност, че мърсисайдци ще станат шампиони, въпреки че водеха с 25 точки до спирането.

Както е известно, към момента на поставянето на лигата в пауза на Ливърпул му оставаше да спечели 2 мача, за да стане рано-рано шампион на Англия. Сега, когато нищо не е сигурно, футболистите на Юрген Клоп получават професионални съвети за борбата с тревожността, включително съвети за правилно дишане.

"Решението на Висшата лига и посоката на развитието на вируса са извън нашия контрол. Всичко, което можем да контролираме, е нашето поведение и нашите действия за осигуряване на безопасността на най-уязвимите, свеждане до минимум на риска от инфекция". Това е част от съветите, които клубният психолог дава на звездите, според Daily Mail. Те са съветвани да дишат през стомаха, ако изпитват стрес, с акцент върху използването на диафрагмата. А защо Алисон продължава да ходи на базата, въпреки карантината, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама