Кризата с коронавируса може да провали трансферен удар за Ливърпул


Кризата с коронавируса може да провали трансферен удар за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1988 0

Кризата с коронавируса може да осуети един от големите трансферни планове на Ливърпул. Все по-голяма е вероятността Тимо Вернер да остане в РБ Лайпциг, това заяви спортният директор на клуба Маркус Кроше пред Sport 1.

Нападателят има договор до 2023 година, но освобождаващата му клауза е в размер на 55 млн. евро, която му позволява още това лято да си намери нов отбор. От миналия месец започнаха и спекулациите за неговото преминаване в мърсисайдци, като бе определен, че ще пасне много добре на отбора. Освен с тях бе свързан още с Челси, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен и Барселона.

"Не можем да кажем как ще се развие трансферният пазар, гледаме в  една малка кристална топка. Не знаем какви ресурси ще имаме, нито пък какви ще са опциите преди другите клубове. В Англия имат подобни на нашите проблеми. Инвеститорите също имат нашите проблеми, то не удря само нашия бранш, а всички. Няма как да гадаем за трансфери от сега за нещо, което може да се случи след 6 месеца", заяви Кроше , изразявайки надежда, че Вернер ще остане. А защо стражът на Ливърпул Алисон продължава да ходи на базата, въпреки карантината, вижте в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички