Звезда на Ливърпул: Ще прекарам цялата си кариера на "Анфийлд"


Звезда на Ливърпул: Ще прекарам цялата си кариера на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1305 0

Крайният бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд за пореден път се врече във вярност на родния си клуб. Скаузърът, който е юноша на отбора от 6-годишна възраст, заяви, че иска да прекара цялата си кариера на "Анфийлд" - мястото, което обича и не мисли да напуска.

"Спокойно мога да си представя, че ще играя през цялата си кариера за един отбор. Честно казано, дори не съм мислил за трансфер в шампионата на Испания или Германия. Винаги съм обичал Ливърпул, бях фен на този отбор, сега съм част от него", заяви защитникът пред GQ.

"Всъщност няма причина да мисля за смяна на отбора. Обичам този клуб повече от всичко, обичам феновете, града, така че защо да мисля за друго?", добави още Трент Александър-Арнолд. През декември бранителят отново заяви, че не иска да напуска клуба и желанието му е да се превърне в клубна легенда.

Александър-Арнолд върши невероятна работа както в дефанзивен, така и в офанзивен план, като допринася за головете на своя отбор с куп асистенции. Неговото представяне на терена накара бразилската легенда Кафу да направи любопитна прогноза за неговото бъдеще (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички