Бивш играч на Барса: Меси не е като Роналдо, има още 1-2 години на високо ниво


Бивш играч на Барса: Меси не е като Роналдо, има още 1-2 години на високо ниво
Снимка: Getty Images/Guliver

2710 0

Бившият играч на Барселона - френският полузащитник Емануел Пти, изрази мнение, че голямата звезда на каталунците Лионел Меси не е като Кристиано Роналдо и не би издържал на футбола, който се играе във Висшата лига.

"Честно казано, не мисля, че ще пасне на интензитета в Англия. Не обича да го затварят и борят. В Испания той е предпазван. Меси не е Кристиано Роналдо. Физически той не е същата машина. Роналдо е животно, но Меси на 32 години има само още 1-2 години футбол на най-високо ниво. Дори като играе покрай такива страхотни играчи в Барселона, той няма да има същата скорост и същия дрибъл" - заяви Пти.

Освен това, французинът допълни, че английските фенове ще се радват да видят Меси във Висшата лига, но Манчестър Сити няма нужда от него на тази възраст и ако "гражданите" са го искали, е трябвало да го привлекат преди няколко години.

А кога Барселона е най-уязвим през този сезон в своите мачове - вижте тревожната статистика в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички