Играч на Барселона: Като дете мразех футбола и не го разбирах


Играч на Барселона: Като дете мразех футбола и не го разбирах
Снимка: Getty Images/Guliver

2711 0

Защитникът на Барселона Жуниор Фирпо направи неочаквано признание. 23-годишният юноша на Реал Бетис разкри, че като дете не е обичал да играе футбол. Днес настоящият му и бившият му отбор се изправят един срещу друг в мач от 23-ия кръг на Ла Лига. Каталунците ще са водени от доскорошния наставник на Бетис Кике Сетиен.

"Бях принуден да играя футбол, за да си намеря приятели. Не ми харесваше да играя. Всеки ден след тренировка се прибирах вкъщи разплакан. Казах, че искам да зарежа футбола, защото не го разбирах и не го харесвах", обясни доминиканецът. Той говори и за предстоящия мач с бившия му тим.

"Това е специален ден за мен. Искам да видя как ще ме посрещнат. Това е много голям стадион и феновете го правят страхотен. Има невероятна атмосфера. Трудно е да се играе на това място. Когато бях играч на този отбор, подкрепата на феновете беше невероятна. Не исках да си представям какъв натиск оказва това на гостуващите играчи", каза още Фирпо. А какъв любопитен играч набеляза Барселона за заместник на Луис Суарес вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички