Абидал: Подписването на нов договор с Меси никога не е лесно


Абидал: Подписването на нов договор с Меси никога не е лесно
Снимка: Getty Images/Guliver

2389 0

Спортният директор на Барселона Ерик Абидал заяви, че се надява капитанът на отбора Лионел Меси да подпише нов договор. Той обаче призна, че споразумението с аржентинеца няма да бъде постигнато лесно, с което отново рискува да ядоса аржентинеца. Текущият контракт на нападателя изтича през лятото на 2021 година.

"Въпросът е към него, надяваме се да подпишем нов договор. Лео каза, че Барса е всичко за него, че иска да остане тук. Нататък ще има условия. Говорим за най-добрия играч в света, а преподписването с такъв играч никога не е лесно", заяви директорът пред "Mundo Deportivo".

Абидал говори и за ситуацията с изтичащия договор на Луис Суарес. Нападателят е трайно контузен, а вече е на 33 години. Директорът обаче не обяви, че с уругваеца ще бъде търсена раздяла, както твърдят немалко медии.

"Дали контузията и възрастта ще повлияят върху разговорите за нов договор? Не, първо трябва да уважавате играчите, какво са давали, дават и ще дават за клуба. Сега той е контузен, надяваме се, че ще се възстанови и после ще поговорим. Ако ние като клуб го виждаме добре, разбира се, че ще започнем преговори и той също ще трябва да ни каже как се чувства, защото в крайна сметка това е уважение към клуба и към отбора", коментира французинът. А как коментира конфликта между Абидал и Меси - Жорди Алба, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички