Безкраен ад за Шави и Барселона: Роналд Араухо е счупил метакарпална кост


Безкраен ад за Шави и Барселона: Роналд Араухо е счупил метакарпална кост
Снимка: Getty Images

3712 0

Напоследък Барселона изпитва много сериозни проблеми с това да окомплектова състава си, след като повече от дузина играчи са контузени и/или заразени с коронавирус.

Стигна се дотам, че при вчерашната победа за Купата на Краля, Шави Ернандес не можеше да разчита на 15 от своите футболисти!

По-лошото за старши треньора на каталунците обаче е друго - централният защитник Роналд Араухо, който се представя много силно напоследък, получи контузия в ръката и бе заменен още на почивката.

През второто полувреме камерите показаха, че бранителят седи на резервната скамейка с обездвижена ръка, а в днешния 6 януари испанското издание "AS" съобщава, че след направена рентгенова снимка е станало ясно, че Араухо има фрактура на метакарпалната кост.

Твърди се, че в зависимост от тежестта на счупването, младокът може да пропусне между няколко седмици и няколко месеца. Тази кост се намира в дланта на ръката! 

Новината е изключително лоша за Барселона, тъй като на 8 януари отборът гостува на Гранада в среща от Ла Лига, а на 12 януари е финалът за Суперкупата на Испания срещу Реал Мадрид!!! Късно снощи тимът на Карло Анчелоти бе близо до още една издънка срещу познат съперник, но все пак спечели своя мач за Купата на Краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички