Пике се скара с кандидат-шеф на Барса, който разкри нездравословен негов обяд


Пике се скара с кандидат-шеф на Барса, който разкри нездравословен негов обяд
Снимка: Getty Images/Guliver

3058 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике се замеси в нов скандал. Един от капитаните на тима се скара в социалните мрежи с един от кандидатите за президент на каталунския гранд - Тони Фрейша. Причината за това се оказа Усман Дембеле. След като стана ясно, че той не се е разбрал с Барселона за нов договор, Фрейша назова футболистите "алчни".

Пике се почувства засегнат от това и помоли екс кандидата за клубен президент да не слага всички под общ знаменател. Той също така заяви, че Фрейша не е платил на собствените си служители по време на изборите за нов президент. Каталунският ръководител силно се засегна от това и нападна Пике на личностна основа.

Фрейша публикува в Туитър поръчка на футболиста в ресторант. "Антрекот с пържени картофи, пържено яйце, бира и нутела. Можете ли да си представите професионален футболист да яде това?", написа функционерът. На което защитникът отговори веднага: "Сгреши с пържолата. Това беше наденица. Ще изпия и джин с тоник за твое здраве. Вече можеш да изтриеш туита, негоднико".

В крайна сметка Тони Фрейша наистина изтри скандалната публикация от профила си, но Пике е успял да ѝ направи скрийншот и я публикува. А ето как неотдавна той се заяде с любимата си "жертва" Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички