Бербатов посочи кой тим би избрал от Ла Лига, където така и не поигра


Бербатов посочи кой тим би избрал от Ла Лига, където така и не поигра
Снимка: Instagram

1184 0

Българската футболна звезда Димитър Бербатов, чиято кариера не стигна до Испания, призна за кой отбор в Ла Лига би играл, ако имаше тази възможност. Бившият нападател се пробва в 3 от големите 5 първенства на Европа (Англия, Германия и Франция), а от Ла Лига бе най-далеч, тъй като в един момент беше близо до трансфер в Серия А.

"Ако бях играл в Ла Лига, щях да искам да подпиша с Барселона, разбира се. Бих искал. Това би било най-добрият вариант за мен, но не само заради качеството на този отбор, но и защото стилът на игра, "тики-така", щеше да е страхотен. Да си подаваш с Шави, с Иниеста... щеше да е прекрасно за мен", призна той, цитиран от besoccer.com.

Въпреки това Бербатов не съжалява, че не е играл в Испания. "Кариерата ми в Германия беше прекрасна. Създадох си важно име и след това направих скока до Англия, за да играя в Тотнъм. Ето откъде се влюбих в страната и нейния футбол", категоричен бе бившият футболист.

"Наистина не исках да напускам Англия, но когато предприех стъпката да играя във Франция, също много ми хареса в Монако, вече в края на кариерата ми. Не, никога не бих могъл да кажа, че съжалявам, че не съм играл в Испания", допълни Бербатов. А кой, според него, трябва да замести Меси в Барселона вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички