Меси: Случилото се със Суарес беше лудост


Меси: Случилото се със Суарес беше лудост
Снимка: Getty Images/Guliver

1183 0

Едно нещо, което беше очевидно в Барселона, беше връзката, която се изгради между Лионел Меси и Луис Суарес, а когато нападателят напусна клуба, изглеждаше, че това ще повлияе и на бъдещето на капитана на "Камп Ноу".

Напускането на Луис Суарес към Атлетико Мадрид послужи за допълнително подчертаване на разочарованието на Меси от борда на Барселона, но той имаше идеята да напусне, преди уругваецът да бъде трансфериран. "Бях мислил за това преди Луис Суарес, но това беше лудост", обясни Меси пред La Sexta

"Не ми хареса начинът, по който си отиде. Не мисля, че той заслужава да си тръгне така. Той отиде безплатно в отбор, който се бори за същите неща като нас."

Освен Суарес, и Неймар беше близък приятел на Меси, като тримата общуват в WhatsApp. "Говорим от време на време. Наскоро говорихме, че ще се изправим един срещу друг в Шампионска лига. Не ми хареса жребият, защото трябва да се изправим срещу силен отбор, както и срещу Ней, защото въпреки че сега не сме в най-доброто си състояние, можем да се подобрим. Говоря с Луис почти всеки ден и между нас тримата има много добри отношения". А в кое първенство мечтае да играе след време - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички