ВИДЕО: Преди 2 години Кристиано Роналдо изигра последния си мач за Реал Мадрид


ВИДЕО: Преди 2 години Кристиано Роналдо изигра последния си мач за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3794 0

26 май 2020 година отбелязва две години от последния мач на Кристиано Роналдо за Реал Мадрид. На тази дата "белия балет" побеждава Ливърпул и грабва трофея в Шампионска лига за трета поредна година.

От този ден насетне обаче ситуацията в атака за Реал не изглежда по същия начин и се е променила доста.  Докато Гарет Бейл привлече терена, думите на Роналдо след финалния сигнал наистина привлече вниманието. Тогава той намекна, че приказката му с мадридчани е приключила и ще търси ново предизвикателство в кариерата си.

"Беше прекрасно да играя в Реал Мадрид. След няколко дни ще кажа още", каза тогава Роналдо.Нещо, което хвърли в шок всички фенове на Реал, тъй като бе много неочаквано. В крайна сметка точно това се случи и само след два месеца напусна в посока в Ювентус. След финала с Ливърпул Кристиано Роналдо стана номер 1 по спечелени купи - пет. Четири с Реал Мадрид (2014, 2016, 2017, 2018) и една с Манчестър Юнайтед (2008). А видео от голове на Кристиано Роналдо във всяка минута от мач - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички