Агентът на Бейл: Гарет няма да ходи никъде


Агентът на Бейл: Гарет няма да ходи никъде
Снимка: Getty Images/Gulliver

796 0

Агентът на Гарет Бейл отхвърли слуховете, че уелсецът ще продължи кариерата си в МЛС, след като звездата на Реал Мадрид прояви интерес към евентуален трансфер в САЩ. 30-годишният футболист на „Кралския клуб“ има договор с отбора до 2022-ра година, но постоянно бива свързван с напускане на испанската столица.

Гарет Бейл заяви на няколко пъти, че има желание да изпълни договора си с Реал Мадрид. Но по-рано през месеца той разкри, че е заинтересован от потенциален трансфер в МЛС в бъдеще. „Това е лига, която израства и смятам, че много играчи в бъдеще ще имат желание да отидат в Америка. Определено съм заинтересован“, заяви Бейл в подкаста ‘The Hat-Trick’ преди няколко седмици. Сега обаче агентът му Джонатан Барнет отхвърли спекулациите за трансфер на Бейл, като заяви пред ‘ESPN’, че футболистът не е бил предлаган на нито един клуб. Това очевидно означава, че трудният период на уелсеца на „Сантиаго Бернабеу“ е на път да продължи.

Гарет Бейл не се наслаждава на най-силната си кампания, след като отбеляза само три гола в 18 мача за „белия балет“ през този сезон. Крилото не е в най-добрите взаимоотношения със Зинедин Зидан, като бе на път да напусне отбора в посока Китай през миналото лято, но президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес реши да спре трансфера в последния момент. А ето как феновете могат да си върнат вярата в Гарет Бейл според играч на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички