Бейл: Отидох в Реал като галактико, но исках да играя и след това да изчезна в тъмното


Бейл: Отидох в Реал като галактико, но исках да играя и след това да изчезна в тъмното
Снимка: GettyImages

1614 0

Бившата звезда на Реал Мадрид - Гарет Бейл, говори за трудностите, пред които е бил изправен в клуба. Уелсецът сложи край на кариерата си на 33 години, след като напусна американския Лос Анджелис. В испанския гранд той игра от 2013 до 2022 година.

"Вероятно една от причините, поради които пресата в Испания се отнесе толкова зле с мен е, че бях подписан като "галактико", всички очакват да съм навсякъде, да правя всичко, а аз бях пълната противоположност на това. Просто исках да играя футбол и след това да изчезна в тъмното", заяви крилото, цитиран от "The Times".

"Moжех да говоря испански, но не исках, защото просто исках да живея уединен, спокоен живот. Не исках да бъда заобиколен от шумотевица. Може би заради това ме атакуваха, защото никога не съм им давал много. Сигурно просто не са ме разбирали като човек", продължи Бейл.

"Исках да играя за Мадрид с тази безупречна бяла фланелка. Там преживях невероятни моменти. Но имаше и трудни такива, когато се чувствах сам. Всички бяха против мен, освиркваха ме. Особено когато се случи за първи път. Бях съвсем млад (на 24 г., б.ред.) и не знаех как да се справя с натиска и с очакванията", завърши уелсецът. А ето причината Бейл да премине навремето в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички