"След Меси и Роналдо нямаше по-добър"! Легендарният Брад Фрийдъл възхвали Бейл


"След Меси и Роналдо нямаше по-добър"! Легендарният Брад Фрийдъл възхвали Бейл
Снимка: Gulliver/GettyImages

1333 0

Легендарният бивш вратар - Брад Фрийдъл, възхвали бившия си съотборник Гарет Бейл, сравнявайки го с Лео Меси и Кристиано Роналдо. Бившият страж постави уелсеца зад двамата най-големи на нашето време след официалния край на кариерата му.

Преди дни Бейл обяви, че приключва величественото си приключение като футболист. С дълъг пост в социалните мрежи нападателят сподели, че е усетил, че е подходящият момент да окачи бутонките.

"След Роналдо и Меси, нямаше никой по-добър в света до края на периода му в Тотнъм и Реал Мадрид. Беше голям, силен, добър във въздуха и със страхотен ляв крак. Имаше всичко и беше един от най-добрите", заяви Фрийдъл пред "OLBG", продължавайки с хвалбите.

"Дори споделях терена с него. Гарет Бейл вдигна нивото на всички около себе си. Той е много добро момче. Няма нищо, за което да не го харесваш.

Запази се здрав въпреки физиката си на спринтьор. Имаше наистина мощен спринт. Контузиите му не бяха, защото не живееше правилно, правеше го перфектно, въпреки че някои треньори ще кажат, че обичал голфа твърде много. Мисля, че трябва да се свържеш с много хора, за да намериш някого, който ще каже нещо лошо за него", завърши той.

Ето как Реал Мадрид благодари на Гарет Бейл за стореното през годините

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички