Гарет Бейл назова причината за трансфера си в Реал Мадрид, Кристиано Роналдо е замесен


Гарет Бейл назова причината за трансфера си в Реал Мадрид, Кристиано Роналдо е замесен
Снимка: Getty Images

4615 0

Гарет Бейл наскоро сподели, че една от основните причини зад решението му да се присъедини към Реал Мадрид е бил факта, че ще играе редом с Кристиано Роналдо и останалите "галактически" звезди.

Бейл се присъедини към Реал Мадрид през 2013 година от Тотнъм за тогавашната рекордна трансферна сума от 85 милиона паунда. Той пристигна на "Сантяго Бернабеу" като един от най-добрите играчи в световния футбол.

"Това беше причината да се присъединя, за да играя с тези двамата (Роналдо и Карим Бензема) и другите зад мен - Модрич, Шаби Алонсо и след това Тони Кроос също подписа. Почувствах, че е просто невероятна възможност да отида в клуб, където имаше страхотни играчи", заяви уелсецът за "The Times".

Заедно с Кристиано Роналдо и Бензема, Бейл формира едно от най-смъртоносните нападателни трио в световния футбол. Триото спечели четири трофея от Шампионска лига през петте сезона, в които игрa заедно. Бейл се сбогува с мадридчани през 2022 година, след като завоюва последния си медал с тима от най-комерсиалния европейски турнир.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са младоците, за които Реал пръсна 516 милиона за 5 години?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички