Лука Модрич все пак поема към Саудитска Арабия и ще завещае №10 на нов в Реал


Лука Модрич все пак поема към Саудитска Арабия и ще завещае №10 на нов в Реал
Снимка: Getty Images

22803 0

В края на миналия сезон Карим Бензема сложи край на невероятната си 14-годишна кариера в Реал Мадрид. Бившият френски национал стана един от многото утвърдени играчи, които преминаха към Саудитска Арабия, когато се присъедини към Ал Итихад.

Модрич все пак ще премине в Саудитска Арабия?

Бензема не беше единственият от Реал Мадрид, който можеше да замине за Близкия изток това лято, тъй като на Лука Модрич също беше предложен мега-доларов договор от клуб в Саудитска Арабия. Той обаче го отказа, за да подпише едногодишно удължаване с мадридчани.

Въпреки това Sport информира, че Реал Мадрид вярва, че Модрич се е съгласил да отиде в Саудитска Арабия следващото лято, след като договорът му изтече. Това съвпада със съобщенията, че той е предложил на Арда Гюлер своята фланелка с номер 10 при евентуалното му напускане през 2024 г.

Модрич е много вероятно да напусне Реал Мадрид през 2024 г., тъй като тогава ще е на 38 години. Ако наистина се присъедини към Бензема в Близкия изток, той ще си натрупа доходоносна заплата преди да дойде времето за неговото оттегляне. Въпреки че е на 37 години Лука Модрич продължава да е изключително важен за състава на Реал Мадрид, както и Тони Кроос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички