Тайната е разкрита! Кроос каза как Реал Мадрид прави великите си обрати


Тайната е разкрита! Кроос каза как Реал Мадрид прави великите си обрати
Снимка: Getty Images

3462 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос разказа как тимът успява да стигне до обрат в хода на мачовете си и в Ла Лига, и в Шампионска лига.

"Отчасти е психологическо. Когато това се повтори много пъти, увереността расте и отборът вярва в това. Знаеш, че ако издържите, то в хода на мача ще се появи шанс за обрат. Партньорите ти имат същия манталитет, не се предават. Всичко е възможно и ние никога не се отказваме", започна германецът, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Съперниците знаят, че винаги се връщаме, дори и да губим. Ние сме в играта, докато съдията не даде последен сигнал. Това беше особено забележимо през миналия сезон. Когато губим, един гол или момент може да промени хода на мача, дори противникът да е по-силен", продължи халфът.

"Те знаят, че могат да загубят всичко, защото се е случвало и преди. Играта на съперника се променя, те усещат напрежението и започват да правят неща, които не са естествени за тях. И "Бернабеу" се събужда, става, това е допълнителен колективен играч", завърши Кроос. А ето защо на 33 Кроос е толкова важен за Реал (и Модрич на 37).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички