Бащата на Меси: Лео дори не е имал предложение да се завърне в Барселона


Бащата на Меси: Лео дори не е имал предложение да се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images

2207 0

Бащата на Лионел Меси - Хорхе, даде актуална информация за бъдещето на световения шампион с Аржентина. Той обяви, че не се очаква аржентинецът да се завърне на Барселона, което със сигурност ще разочарова всички фенове на каталунците.

За подобен сценарий отново се заговори след пристигането на Хорхе Меси в Барселона, който е агент на сина си. Меси все още не е подновил договора си с ПСЖ и след последните преговори стана ясно, че има още много неща за договаряне, за да се стигне до нов контракт.

Пред каталунския Sport Хорхе заяви, че синът му не е получавал оферта от Барселона и не предстои завръщане на "Камп Ноу". "Не мисля, че Лео ще играе отново за Барселона. Не сме говорили с Лапорта и няма оферта", категоричен бе Хорхе Меси.

ПСЖ по-рано потвърди, че преговорите за договор с Меси продължават и че клубът има желание да задържи нападателя във френската столица. Според L'Equipe обаче Меси все още не е дал "зелена светлина" и е далеч от договаряне, като след около месец предстоят нови срещи.

А коя бивша звезда на Барселона призова Меси да се пенсионира и защо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички