Бартомеу: Сетиен остава наш треньор, независимо какво стане в Шампионска лига


Бартомеу: Сетиен остава наш треньор, независимо какво стане в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1173 0

Кике Сетиен остава на треньорския пост в Барселона, независимо от това какво ще се случи в Шампионска лига. Това заяви президентът на каталунския клуб Хосеп Мария Бартомеу пред вестник "Sport".

"Сетиен има договор. Когато го наехме, му обяснихме, че това е проект за този сезон и всички следващи. Оценката на треньор за няколко месеца, при това с пандемия, е много сложно. Артуро Видал вече го каза - имали много малко време да се опознаят и да работят заедно", започна шефът на Барселона.

"В нито един момент не сме мислили за смяна на треньора. Знам, че излезе някаква информация, която казва, че ако не спечели два мача, ще го сменяме с „Пими“, но това никога не е било обсъждано. Нито с Абидал, нито с Планес, нито в съвета на директорите. Сетиен е нашият треньор", подчертава Бартомеу, който отхвърля други имена като възможни кандидати за треньорската скамейка.

"Не сме говорили с никого - нито с Лоран Блан, нито с когото и да било. С Шави говорим по телефона, защото сме приятели, но той наскоро поднови договора си с Ал Сад. Шави ще се върне един ден в Барса, но той ще реши кога да стане това", заключва клубният президент. А защо и как Христо Стоичков наскоро критикува Бартомеу и Сетиен вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички