Бартомеу: Шави? Вярвам, че със Сетиен можем да спечелим Шампионска лига


Бартомеу: Шави? Вярвам, че със Сетиен можем да спечелим Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2012 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу коментира възможността клубът да назначи на треньорския пост своята легенда Шави Ернандес. Ръководителят на каталунския гранд изрази увереност, че настоящият наставник на тима Кике Сетиен може да спечели Шампионска лига.

"Имам чудесни отношения с Шави, с когото разговаряме на много теми. Но Кике Сетиен има договор за следващия сезон. Аз се доверявам на него и екипа му. Той е добре запознат с игровия модел и стил на Барса. Той е ветеран с опит и добра психология, а фактът, че е самократичен потвърждава това, което мисля за него - той може да спечели Шампионска лига и да върви напред през следващия сезон", коментира Бартомеу, цитиран от Mundo Deportivo.

Запитан за разговора между капитана Лионел Меси и Сетиен отпреди няколко дни, той заяви: "Трябва да попитате тях какво са си говорили. Те са се срещнали на тренировъчната база, но нито Сетиен, нито Меси ми казаха за какво са си говорили. Това е тяхна лична работа".

"Страхотно е, че те разговарят, треньорите трябва да общуват със своите играчи, да обменят мнения и мисли, това обединява отбора. Освен това Меси е капитан и представлява целия отбор", каза още президентът. А какво казаха от Интер по повод слуховете, че ще привличат Меси вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички