Стоичков с атака срещу Сетиен и Бартомеу, обвини ги за провала на Барса


Стоичков с атака срещу Сетиен и Бартомеу, обвини ги за провала на Барса
Снимка: printscreen

1451 0

Българската легенда на Барселона Христо Стоичков избухна отново, този път към бившия си клуб. Камата "посече" треньора на каталунците Кике Сетиен и президента Хосеп Мария Бартомеу, като ги обвини за загубената титла в Ла Лига. Наскоро настоящият спортен журналист разкритикува клуба, в който има участие - ЦСКА.

"Какво провали Барса? Манталитетът на треньора, който е посредствен, и на неговия помощник", коментира Стоичков пред "TUDN". Както е известно, каталунците започнаха сезона след подновяването като лидери в класирането, но впоследствие допуснаха 3 равенства и 1 загуба и останаха втори. Шампион стана Реал Мадрид.

По адрес на Бартомеу Камата заяви: "Той изхвърли Валверде, когато отборът беше първи в Ла Лига. Защо не го изгонихте след 3:0 в Рим, 4:0 в Ливърпул или след загубата във финала за Купата срещу Валенсия? Знаете ли кое е най-притеснителното? Че е похарчен милиард, а нищо не е спечелено". А кой играч иска Стоичков в Барселона вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички