Барселона възнаграждава "сърцето" в отбраната си, защото отказал на най-богатите в Европа


Барселона възнаграждава "сърцето" в отбраната си, защото отказал на най-богатите в Европа
Снимка: GettyImages

11914 0

Изявите в "сърцето" на отбраната на Барселона - Роналд Араухо, не останаха скрити от грандовете в Европа. Футболистът се наслаждава на страхотна форма през последните няколко сезона и напълно нормално е грабнал вниманието на Челси и Ливърпул през изминалото лято.

Желанието на Араухо обаче е било едно

През изминалото лято Роналд Араухо е можел да отиде в Челси и Ливърпул, където е щял да получава много по-голяма заплата, отколкото в Барселона. Уругваецът обаче е инструктирал агента си да не изслушва никакви оферти. А причината е била ясна - мечтата му е да играе дълго за "блаугранас", информира "SPORT".

Изданието твърди още, че каталунците са останали доволни от този факт и са решили да наградят уругвайския бранител с нов, по-добър договор, който ще включва и увеличение на неговата заплата.

В началото на сезон 2023/24 Араухо получи мускулна травма, заради която пропусна няколко срещи. Въпреки това, той има 9 изиграни мача през настоящата кампания във всички турнири, в които е допринесъл с едно попадение и 5 чисти мрежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шави се е скарал на футболистите си заради два проблема след загубата в Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички