Доволен само за пред медиите: Шави се е скарал заради 2 проблема в Барселона от Ел Класико


Доволен само за пред медиите: Шави се е скарал заради 2 проблема в Барселона от Ел Класико
Снимка: GettyImages

1918 0

Звездата на Барселона Илкай Гюндоган не е бил единственият критичен към отбора си след загубата от Реал Мадрид миналия уикенд. "Белия балет" успя да обърне до 2:1 като гост на каталунците, а Гюндоган остана разочарован от поведението на част от своите съотборници след Ел Класико.

Двата проблема в Барселона

Шави също не е бил никак доволен и е отправил критики към своя отбор, въпреки че след двубоя заяви, че именно Барселона е заслужавал победата.

Наставникът е прегледал отново мача на следващия ден и е говорил с отбора си за грешките, които са направили, твърди Mundo Deportivo. Две са ключовите области, за които им е направил забележка. Завършването им през първото полувреме или по-точно неспособността им да се възползват от превъзходството си, както и неспособността да реагират на натиска на мадридчани през последния половин час от двубоя. 

Невъзможно е да се знае колко подробно или какво конкретно е споменал Шави за тези два проблема, но те са доста очевидни. Дали ще се подобряват тези неща и взети ли са забележките ще стане ясно срещу Реал Сосиедад. А в двубоя Барселона ще бъде без един от твърдите си титуляри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички