Барселона се разделя с двама играчи през следващото лято, пуска ги без пари


Барселона се разделя с двама играчи през следващото лято, пуска ги без пари
Снимка: Getty Images

10437 0

Само два месеца след затварянето на летния трансферния прозорец Барселона вече обмисля действията си за следващия. На "Камп Ноу" мислят не само за входящи сделки, но и за изходящи.

Две раздели предстоят в Барселона

Двама играчи вече са спрягани за раздяла с Барселона и това Серхи Роберто и Маркос Алонсо. И на двамата договорите им изтичат през идното лято, а според "Sport" от клуба нямат намерение да им предлагат нови сделки. Това означава, че ще напуснат в края на сезона. И то като свободни агенти.

И двамата играчи останаха встрани през този сезон и не влизат в плановете на Шави Ернандес. Алонсо беше изместен от Иниго Мартинес, докато игровото време на Роберто намаля, защото Жоао Кансело играе през цялото време, откакто се присъедини от Манчестър Сити.

Логично е Барселона да поиска раздяла с двамата. Така каталунският клуб ще се освободи от техните заплати, които никак не са малки. И дори да се търсят техни заместници, то ще са с по-малки възнаграждения. А Лапорта иска да продаде още един играч, за когото Шави силно настояваше.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички