Барселона в офанзива: Заменя Меси и Суарес с голмайстор №1 в Европа


Барселона в офанзива: Заменя Меси и Суарес с голмайстор №1 в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2713 0

Ръководството на Барселона готви интересен трансфер, с който да умилостиви поне малко феновете на тима, които са бесни заради желанието на Лионел Меси да напусне клуба. Както е известно, аржентинският ас е взел окончателно решение да се махне от "Камп Ноу", а Хосеп Мария Бартомеу ще се опита да замени головата му продукция с голмайстор №1 на Европа за изминалия сезон - Чиро Имобиле. 

Според информация на Gazzetta dello Sport в Италия и "Sport" в Испания, шефовете на каталунците са се активирали и започват преговори с Лацио, като идеята е той да наследи 9-ката, носена от Луис Суарес и да помогне на тима да не загуби головата си мощ, след като се очертава тотално ново нападение на Барселона. 

Засега в Италия и Испания не съобщават готовността на Лацио да се раздели с голямата си звезда, който вкара 36 гола в Серия А и спечели "Златната обувка" през миналия сезон. Имобиле е истинска голова машина в последните 3 години, но "римските орли" едва ли ще прибегнат до продажбата му предвид участието в Шампионска лига. 

30-годишният нападател е оценяван на около 50-60 милиона евро и, ако премине в Испания, е считан за сигурен титуляр, след като Барселона изгони позорно Луис Суарес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички