Ювентус събира Меси и Роналдо


Ювентус събира Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

4003 0

Шампионът на Италия Ювентус ще се включи в битката за подписа на нападателя на Барселона Лионел Меси. „Бианконерите“ са се свързали с бащата на звездата Хорхе, за да разпитат за потенциален трансфер, който би направил аржентинеца съотборник на Кристиано Роналдо.

Само преди няколко дни Лионел Меси взе решението да напусне Барселона след разочароващ сезон, който приключи с унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен. Шесткратният носител на Златната топка има клауза в своя договор, която му позволява да напусне клуба като свободен агент в края на даден сезон. Въпреки че се твърди, че въпросната клауза е изтекла през юни, Ювентус смята да се възползва, ако Меси все пак се превърне в свободен агент. Трансферният гуру Танкреди Палмери твърди, че според ‘L’Equipe’ „старата госпожа“ е била в контакт с бащата на Меси, за да се разбере дали има възможност капитанът на Барселона да се присъедини към Кристиано Роналдо в Торино.

За момента Манчестър Сити изглежда като основният фаворит за подписа на Меси, където аржентинцът ще се събере отново с бившия си треньор в Барселона Хосеп Гуардиола. Пари Сен Жермен и Интер са другите клубове, които са кандидати за привличането на Меси. А ето какъв скандал се заформя между аржентинеца и ръководството на Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички