Меси иска да се раздели с Барселона в добри отношения


Меси иска да се раздели с Барселона в добри отношения
Снимка: Getty Images/Guliver

3521 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси иска да напусне отбора, но без да се развалят отношенията между двете страни, пише Goal. Аржентинецът иска да се срещне с ръководството на “каталунците”, за да бъдат уточнени условията за евентуален трансфер.

Във вторник Меси каза на Барселона, че иска да напусне клуба след близо 20 години на “Камп Ноу”. Той премина през академията на Ла Масия и се изяви като един от най-добрите играчи в света. Ситуацията между аржентинеца и Барселона се влоши сериозно през последните месеци, а катастрофалната загуба от Байерн Мюнхен с 2:8 сякаш беше преломният момент за решението на Меси.

Наскоро аржентинецът намекна, че иска да наруши мълчанието си и да обясни причините си за решението да напусне Барселона. Разбира се, самият той иска да даде своята версия на събитията, които предстои да се случат, ако се стигне до трансфер.

Като основен фаворит за подписа на Меси към момента изглежда Манчестър Сити, но кандидатите за звездата на Барселона не са никак малко. А каква оферта готвят “гражданите” за него – вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички