Барселона ще се пробва за Кавани през януари


Барселона ще се пробва за Кавани през януари
Снимка: Getty Images

2611 0

Спекулациите около зимните трансфери на Барселона продължават. На „Камп Ноу“ е възможно да акостира Единсон Кавани, твърди „Mundo Deportivo“.

Любопитното в случая е, че информацията за евентуален трансфер на уругвайския нападател се появи точно преди мача на каталунците срещу настоящия му тим Валенсия. „Блаугранас“ гостува на „прилепите“ тази вечер от 22 часа.

Каталунското издание допълва, че Барселона се разминал с привличането на 35-годишния голаджия в началото на тази календарна година. Тогава обаче на „Камп Ноу“ решиха да вземат Пиер Емерик-Обамеянг от Арсенал и Феран Торес от Манчестър Сити. Сега Барса може да се пробва да го вземе след отварянето на зимния трансферен прозорец.

Така Кавани премина във Валенсия през това лято. Той е обвързан с клуба до 30 юни 2024 година. От началото на сезона Кавани заби 4 гола и се отчете с една асистенция в 6 двубоя.

В резултат на това Кавани подписа договор с Валенсия през август 2022 г. до лятото на 2024 г. През този сезон той изигра 6 мача, вкара 4 гола и даде една асистенция.

ВИЖТЕ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ОСПОРВАНАТА БИТКА МЕЖДУ ВАЛЕНСИЯ И БАРСЕЛОНА ТАЗИ ВЕЧЕР:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички