Жоан Лапорта: За съжаление чудото не успя да се случи... Ще има възходи и падения за Барселона


Жоан Лапорта: За съжаление чудото не успя да се случи... Ще има възходи и падения за Барселона
Снимка: Getty Images

1578 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, също взе отношение след загубата на каталуцните от Байерн Мюнхен и официалното им отпадане в груповата фаза на Шампионска лига.

"Блаугранас" бе отстранен още преди началото на сблъсъка си с Байерн Мюнхен на "Камп Ноу", когато Интер прегази по-рано през деня (26 октомври) Виктория Пилзен с 4:0 на "Сан Сиро".

Разочарованието на Лапорта

"За съжаление чудото не успя да се случи. Трябва да благодарим на феновете за емоционалната подкрепа в труден за игра мач, те насърчиха играчите и отбора, защото са най-добрите привърженици в света.

Сега трябва да гледаме напред, все още имаме шансове в Ла Лига и други турнири. Знаехме, че в този период на реконструкция ще има възходи и падения за Барселона. Трябва да растем всеки ден", каза президентът на Барса пред "SPORT".

Байерн Мюнхен и Интер

"Байерн Мюнхен е европейски колос и той можеше да си позволи да играе както си поиска днес, при нас обаче нещата стояха по друг начин обаче. Преди мача ни гледахме заедно мача на Интер с Виктория и признавам, че все едно бе мъчение, сега трябва да продължим с вяра и увереност напред", сподели разочарованият президент.

Ето и какво каза Шави след загубата от Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички