Шави след отпадането на Барса от Шампионска лига: Имахме нужда да бъдем победени, за да растем


Шави след отпадането на Барса от Шампионска лига: Имахме нужда да бъдем победени, за да растем
Снимка: Getty Images

2072 0

Мениджърът на Барселона Шави говори след загубата от Байерн Мюнхен в груповата фаза на Шампионска лига. Специалистът иска неговият отбор трябва да остави зад гърба си разочарованието си от турнира възможно най-скоро и да се съсредоточи върху подобряването на играта си.

Шави не потърси оправдания след края на мача. Преди началото му каталунците вече знаеха, че няма да продължат напред в турнира на богатите, тъй като Интер победи Виктория Пилзен и сложи край на надеждите на "блаугранас".

"Това е нашата реалност и трябва да се изправим пред нея. Може би от това имахме нужда - да бъдем победени, за да си вземем поука и да растем. Днес всичко вече беше свършило, твърде късно бе да се прави нещо по въпроса", каза Шави.

"Основната причина, която доведе до тази ситуация, беше поради собствените ни грешки в предишните мачове, където не успяхме да бъдем ефективни в предни позиции. Излизаме от турнира с наистина лошо чувство, но трябва да забравим за това и да започнем работа, за да се борим за останалите останали трофеи през сезона", добави още специалистът.

След разочарованието вчера феновете на Барса започнаха да напускат "Камп Ноу" преждевременно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички