Барселона пусна кадри от съблекалнята след Ел Класико, Жоан Лапорта държа реч (ВИДЕО)


Барселона пусна кадри от съблекалнята след Ел Класико, Жоан Лапорта държа реч (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13993 0

Късно снощи Барселона загуби първото Ел Класико за 2022 година по болезнен начин. Отборът на Шави Ернандес на два пъти се връщаше в мача след изоставане, но в продълженията на полуфиналния сблъсък за Суперкупата на Испания Реал Мадрид отбеляза за 3:2 и до дузпи не се стигна.

В Каталуния таяха големи надежди, че именно тази надпревара може да донесе жадуван трофей във витрината на клуба, който от своя страна да даде допълнителна мотивация на футболистите за втората половина от сезон 2021/22. 

Все пак, предимно младият състав на Барса остави добри впечатления с играта си и не сбъдна някои първоначални прогнози, че ще загуби катастрофално това издание на Ел Класико от лидера в Ла Лига. 

За да повдигне духа на своите играчи, президентът на клуба Жоан Лапорт е влязъл в съблекалнята след последния съдийски сигнал, а кадрите бяха разпространени в днешния ден от официалните канали на Барселона в социалните мрежи.

От тях става ясно, че Лапорта е много горд от представянето на футболистите на Шави Ернандес - "повече от всякога", и казва, че е получил подобни съобщения и от Испания.

"Като президент на Барселона, от името на цялото ръководство и всички "кулета" по света - ние всички сме горди, че сме фенове на Барса! Благодаря Ви!", казва Жоан Лапорта и след това добавя, че това е пътят, по който трябва да върви клубът.

"Тощу що изпуснахме победата, но съм сигурен, че ако продължаваме по същия начин, ще я постигнем. Благодаря ви, да живее Барселона!", допълва босът на Барса и тръгва да излиза от съблекалнята, прегръщайки старши треньора Шави под аплодисментите на играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички