Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти похвали Барселона и отсече: Трябва да бъда честен


Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти похвали Барселона и отсече: Трябва да бъда честен
Снимка: Getty Images

3521 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе доволен от победата на своя отбор в полуфинала с Барселона за Суперкупата на Испания, но призна пред "Movistar", че противникът е изиграл много добър мач:

"Трябва да бъда честен, Барселона изигра много добър мач. Не мисля, че ни превъзхождаха, те контролираха топката, бяхме много ефективни в техните слаби страни, много ефективни. Мачът беше равностоен и нито те доминираха над нас, нито ние над тях", заяви Татко Карло след мача и добави:

"Мачът беше изстрадан, защото беше равностоен, с добри играчи, два добри отбора, беше забавен мач, но на пейката винаги страдаш".

"Започнахме много добре, с излизане отзад, игра между линиите и преминаване към контраатака. След гола малко се отпуснахме, контролирахме повече нещата на терена. Заслужавахме да спечелим първото полувреме, но допуснахме нещастен гол и второто полувреме беше много трудно. Използваха го много добре срещу нас, но ние имаме играчи с такива характеристики, които се справят много добре".

"Атакувахме много добре. Барселона игра добре, има висококачествени играчи. Това беше важен мач за всички. Имаше добра атмосфера на трибуните и въпреки че това не е най-важната титла, това беше важен мач. Барселона има качествен отбор и той ще се подобри. През първото полувреме те създадоха опасност през центъра, нещо рядко за Барселона, но и ние показахме нашето качество", коментира след края на срещата Анчелоти.

*Прочетете ТУК и какво имаше да каже треньорът на Барселона Шави Ернандес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички