Араухо: Гордея се с този отбор на Барселона


Араухо: Гордея се с този отбор на Барселона
Снимка: Getty Images

2228 0

Защитникът на Барселона Роналд Араухо коментира с патос представянето на своя тим в полуфиналния мач за Суперкупата на Испания срещу Реал Мадрид. Каталунците загубиха с 2:3, но показаха много добри неща в играта си.

"Винаги е жалко да губиш, но се гордея с отбора. Ние играхме много добре. Искахме да доминираме, да владеем топката, ние играхме по-добре. Не можахме да се справим с техните контраатаки, но се гордея с отбора. Видимо е, че вършим страхотна работа, екипът е сплотен и се надяваме, че резултатите скоро ще дойдат", коментира уругваецът, цитиран от вестник "Спорт".

"Трябва да поправим някои неща, но аз съм доволен от това, което правим. Знаехме, че те ще изчакват и ще контраатакуват, но не трябваше ние да се разделяме лесно с топката. Жалко, че не отидохме на финал", продължи Араухо.

"Ние растем и плодовете на нашия труд са видими с просто око. Преди месец изглеждаше, че ни предстои още дълъг път, но сега сме по-близо до целта. Можем да се борим с всеки отбор", завърши защитникът. Ето как коментира мача треньорът на Барса Шави Ернандес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички