Емануел Пти оправда Меси: Той се разхождаше по терена и с Барселона


Емануел Пти оправда Меси: Той се разхождаше по терена и с Барселона
Снимка: GettyImages

8702 0

Лионел Меси получи неочаквана подкрепа във Франция, след като е сред най-критикуваните футболисти на ПСЖ през последните седмици. В последно време негодуванието на столичани се засили след отпадането на парижани от Шампионска лига.

Междувременно аржентинецът бива освиркван преди началото на последните две домакинства на "Парк де Пренс", а по случайност или не - домакините загубиха срещите.

 

Вижданията на легендата

Подкрепа за Меси дойде от бившият футболист на Барселона и световен шампион с Франция от 1998 г. - Емануел Пти, който е категоричен, че нападателят се е държал по сходен начин и на "Камп Ноу", а ролята не му е на "спринтьор".

"Чувам много експерти да казват, че Меси се разхожда по терена. Всеки обаче, който го е виждал, знае, че дори в Барселона - той просто ходеше. Той е "диригентът на оркестъра", насочва играчите около него и те трябва да се справят", категоричен е класният ветеран.

Вижте какво невиждано дъно през последните 20 години удари ПСЖ! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички