Ще се събере ли с Роналдо? Отбор от Саудитска Арабия изкушава Лионел Меси с 400 милиона евро


Ще се събере ли с Роналдо? Отбор от Саудитска Арабия изкушава Лионел Меси с 400 милиона евро
Снимка: Getty Images

1700 0

Отборът на Ал Хилал, който е на четвърто място в първенството на Саудитска Арабия, е готов да даде годишна заплата от над 400 милиона евро на Лионел Меси, съобщи популярният спортен журналист Фабрицио Романо!

Според италианеца, Бълхата предпочита да остане в някое от европейските първенства, но със сигурност нито един клуб на Стария континент няма да му предложи сума, която е близка до тази.

35-годишният Меси, който е седемкратен носител на "Златната топка", има договор с ПСЖ до края на настоящия сезон 2022/23 и за момента няма индикации, че ще подпише нов такъв.

Напомняме, че в Саудитска Арабия вече блести големият конкурент на Лео Меси през годините - Кристиано Роналдо. За последно CR7 наказа бивш играч на Левски (ВИДЕО).

*По-рано днес (4 април) Фабрицио Романо поясни и кои трима футболисти ще напуснат Ливърпул през идното лято! (последвайте червения линк, за да научите имената им)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички