Барселона подготви план "Б" за атаката си


Барселона подготви план "Б" за атаката си
Снимка: Getty Images/Guliver

3487 0

Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер е считан за алтернативна опция от отбора на Барселона, ако каталунците не успеят да вземат някого измежду Лаутаро Мартинес или Неймар. Испанският шампион иска да привлече голямо име за атаката на отбора през следващия сезон.

Неймар продължава да бъде първи избор за Барселона що се отнася до нападението на тима. Бразилецът постоянно е свързван със завръщане на „Камп Ноу“ от сегашния си отбор Пари Сен Жермен. Аржентинският нападател Лаутаро Мартинес е другата голяма трансферна цел, след като 22-годишният футболист хвана окото на каталунците с изявите си в Интер. Ако нито един от двамата не бъде привлечен, Барселона ще трябва да прибегне до план „Б“. Нападателят на Реал Сосиедад Александър Исак е едно от имената, които се въртят в медийното пространство, а сега към този списък се прибавя и това на Тимо Вернер.

24-годишният футболист вече загатна, че може да напусне РБ Лайпциг през следващия сезон в търсене на ново предизвикателство. Вернер често бива свързван с трансфер в отбор от Висшата лига, като Ливърпул и Челси са основните кандидати за подписа му. А ето кой футболист на Барселона е близо до трансфер във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички