Вернер в Ливърпул? Може би през 2021-ва година


Вернер в Ливърпул? Може би през 2021-ва година
Снимка: Guliver/GettyImages

2519 0

Бившият бранител на Ливърпул Джейми Карагър коментира, че трансферът на Тимо Вернер на „Анфилд“ може да се забави до лятото на 2021-ва година. Немският нападател е силно свързван с преминаване в отбора на сънародника му Юрген Клоп през следващия сезон.

Пандемията от коронавирус обаче постави под въпрос някои от сделките за големи суми идното лято. Джейми Карагър смята, че ситуацията с трансфера на Вернер е подобна и че Ливърпул ще трябва да изчака още 12 месеца, за да си позволи да вземе нападателя. „Тимо Вернер в Ливърпул? Трансферът изглеждаше сигурен преди месец, но ситуацията, в която се намираме, ще окаже влияние на летните сделки. Трансферът може и изобщо да не се осъществи, или да стане следващото лято“, заяви Карагър в Инстаграм.

Тимо Вернер има 88 гола в 150 мача с екипа на РБ Лайпциг. Голмайсторските му умения бързо го направиха един от най-желаните нападатели в Европа. А ето каква е единайсеторката от най-трудни опоненти в кариерата на Джейми Карагър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички