Самуел Умтити отказа всички оферти, за да остане в Барселона


Самуел Умтити отказа всички оферти, за да остане в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2463 0

Самуел Умтити няма никакви намерение да напуска Барселона, въпреки спекулациите по негов адрес. Желанието му е да се превърне в основна фигура за каталунците, като назначаването на Кике Сетиен му е вдъхнало надежда, че това може да се случи.

Той получава повече игрово време при него и вече не е трета опция за отбраната, а реална конкуренция на Жерар Пике и Ленгле. Умтите се чувства комфортно както в града, така и в съблекалнята и не иска да напуска. Интерес към него имаше от страна на Манчестър Юнайтед и той продължава няколко месеца, като през лятото отказа.

Умтити има договор до 2023 година, като е наясно, че ситуацията в Барселона не е особено добра. Също така знае, че от клуба търсят нов централен защитник и са готови да се разделят с него. Бранителят обаче е уверен, че може да се пребори за мястото си и точно това смята да направи. А кои са единствените трима, които може да са сигурни за местата си на "Камп Ноу" - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички