Коутиньо се приближава до Висшата лига


Коутиньо се приближава до Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

2401 0

Все по-вероятно изглежда Филипе Коутиньо да се завърне във Висшата лига. Бразилският футболист напусна Англия през зимата на 2018-та година, за да се присъедини към отбора на Барселона.

Коутиньо е желан от тима на Челси, след като лондонският отбор има желанието да се завърне сред най-добрите в Англия. Барселона вече започна преговори с английския тим за евентуален трансфер на халфа на „Стамфорд бридж“. В момента 27-годишният футболист е част от отбора на Байерн Мюнхен под наем, но баварският гранд няма намерение да плати 120 милиона, за да го задържи в редиците си. Челси от своя страна има желанието да изгради боеспособен отбор, който да се намеси в борбата за титлата във Висшата лига през следващия сезон.

Въпреки това обаче преговорите няма да са толкова лесни. Барселона плати 160 милиона евро, за да вземе Коутиньо и ще поиска поне 90 милиона от Челси, за да покрие част от загубите. Лондончани пък нямат намерение да дават такава сума за халфа и е твърде вероятно да вземат играча под наем с опция за откупуване след това. А ето каква размяна на играчи могат да осъществят Челси и Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички