Барселона пенсионирали Пике заради готвеното завръщане на Меси?


Барселона пенсионирали Пике заради готвеното завръщане на Меси?
Снимка: Getty Images

16104 0

Завръщането на Лионел Меси е готвено от Барселона не от скоро, а поне от есента на миналата година. На тази мисъл навежда информацията на "Marca", която гласи, че една от ключовите крачки на клуба за връщането на аржентинеца е раздялата с Жерар Пике.

Защитникът, малко неочаквано, напусна клуба, а с него и футбола, през ноември 2022 година. Това прибързано пенсиониране е част от плана за привличането на нападателя, което може да стане факт това лято.

Според испанския вестник Меси и Пике не са се разделили по най-добрия начин през лятото на 2021-ва, когато "Ла Пулга" си тръгна от "Камп ноу" и отиде в ПСЖ. Аржентинецът вярва, че испанецът е взел активно участие в раздялата му с каталунския клуб.

Някои от другите крачки, които Барселона ще предприеме, за да си върне световния шампион с Аржентина, са подписване на нови договори със Серхио Бускетс и Жорди Алба. Двамата испанци са сред най-близките хора на Меси от сегашния състав на "блаугранас". А ето как наскоро Пике се издаде, че не е в добри отношения с Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички